Arbejdsark og online hypnose

Slip din dårlige vane

Og skab positiv forbedring med ViaVita´s effektive metode

Vaner, både gode og dårlige, har vi alle. Vaner er nyttige! De hjælper os med at klare rutinemæssige ting og gøremål uden at bruge særligt meget energi på dem. Det vi gør meget af, bliver vi gode til og kan klare på autopilot. Det ligger på rygradden, som man også siger.

Din hjerne og dit neurologiske system kan godt lide vaner og faste systemer, da dette kræver mindst energi. Det er derfor, det kræver ekstra opmærksomhed, tid og energi, når du vil slippe eller ændre en vane, uanset om den er god eller dårlig. Der er måske også over tid, eller på et tidspunkt i dit liv, blevet skabt en fysisk og/eller psykisk afhængighed af vanen.

Måske læser du dette lige nu, fordi det ikke er lykkes dig at slippe en dårlig vane, som du faktisk ønsker at slippe. Du er faldet i eller tilbage til det gamle. Måske endda flere gange?

Det kan være, at du har tænkt, at det ikke var det helt rigtige tidspunkt. Eller at du er for svag, har en rygrad som en regnorm, eller noget andet negativt om dig selv. Men det er IKKE grunden. Du har manglet indsigten og forståelsen af, hvilken betydning din vane har haft, hvad den har gjort for dig, og hvad der skal til for at ændre en vane.

Det ER altid muligt at slippe en vane!

Jeg kan hjælpe dig med at:

  • Bestemme dig for, at NU er det rette tidspunkt. Måske kommer det ellers for sent – eller aldrig.
  • Se nærmere på din vane – f.eks. hvad har vanen givet dig? Hvad kan du sætte i stedet? Hvad får du ud af at slippe vanen?
  • Lave en seriøs og skudsikker plan for din vaneændring.
  • Finde en målrettet og fokuseret indstilling.
  • Skabe nye støttende og positive tanker, som ikke spænder ben for dig, men hjælper dig i mål.
  • Få etableret et sikkerhedsnet.
  • Guide dig i mål med en stærkt motiverende hypnose-lydfil.

Positivt fokus

Du skal vide, at positive ændringer til det bedre altid vil give dig ”plus” på din indre konto. For jo længere du lever med det, der er dårligt, usundt eller negativt, jo mere vil det skade dig og trække dig ned – måske både fysisk og psykisk? Og jo hurtigere du får sat gang i en positiv vaneændring og god udvikling, jo bedre vil du have det med dig selv. Du vil skabe en positiv udvikling, som vil akkumulere og blive stærkere og stærkere, sundere og sundere.

Uanset hvilken vane du vil ændre, er det tilrådeligt, at du indstiller dig på at være en “god ven” for dig selv, en indre “heppende coach”, som har fokus på fremskridt, det positive, på fremtiden, og hvordan du gør en forskel for dig selv på måske flere plan.

Hvis du er selvkritisk, eller ”slår dig selv i hovedet”, når du falder i, afviger fra målet eller ikke helt lever op til dine egne forventninger, så stjæler det tid, fokus og energi fra din indsats for at nå målet.

Det er langt mere hensigtsmæssigt at se på, hvad det er, der skal til for at lykkes resten af dagen eller i morgen. Tag en dag ad gangen og skab en række af små, sikre succeser. Allerførst dag for dag, så uge for uge, senere måned for måned og sidst år for år.