Jette Flejsborg

Jette Flejsborg - indehaver af ViaVita

Vil du blive klogere på dig selv via regression til tidligere liv?

Du er velkommen til at ringe på 5191 8055, hvis du vil høre mere.

Regression kan gøre dig klogere på dig selv

Regression betyder “at gå” eller “rejse tilbage”. Regression er en meget gammel metode til at få indsigt. I andre og tidligere kulturer kaldes regression også.; Trance, trancedans, shamanisme, tempelsøvn, med mere.

Tilbage i tiden

Er der et problem, eller en udfordring du ikke har kunnet løse af vanlig eller anden vej, kan en løsning i mange tilfælde findes ved at gå tilbage i tiden, til en hændelse, eller oplevelse som har relevans for dit problem. Eller er du måske bare nysgerrig på, hvad der i fortiden har præget dig, gjort dig til den du er i dag?

Det kan være dybt indsigtsgivende og effektivt forløsende at søge svar, muligheder, tilbage i tiden. Måske er der tidligere noget du ikke fik set, lært eller taget ind.

Du kan blive guidet til tidligere i dit liv, helt tilbage til barndom, spædbarnsalder og endda tilbage til sansningen og oplevelsen af at være i moders mave.

Tidligere liv

Du kan også blive guidet tilbage til såkaldt “tidligere liv”. Om du så tænker og tror, at du har levet tidligere liv, eller det du “husker” under regressionen, er genetisk arvet hukommelse, eller det er en oplevelse af et fælles sjæleunivers, det er op til dig? Det betyder ikke noget, hvad du tror på, du behøver ikke tro på noget.

Sjælerejse

– blive det typisk kaldt, hvis du “bare” er nysgerrig og har lyst til at opleve en anden dimension, et andet liv, at være en anden.

Uanset hvordan, hvornår og hvad og hvem du oplever igennem, vil du kunne få mulighed for en bedre forståelse af det liv, du lever nu og samtidig kan indsigterne give dig et nyt perspektiv på de udfordringer, du måske har. Du kan finde nye forklaringer, indsigter, perspektiver eller løsningsmuligheder, som kan ændre dine tanker, adfærd og dit liv. – Eller måske en helt særlig oplevelse?

Her på siden kan du læse om regression, tidligere liv og sjælerejser. Hvad du kan bruge det i forhold til, hvordan det gøres, hvordan det opleves, osv. Og sidst med ikke mindst, hvad du kan få ud af en regression.

Krav

Hvis du ønsker en regression hos mig, forventer jeg, at du kontakter mig telefonisk, inden du booker en tid, så vi kan tale om dine forventninger.

Desuden; At du er minimum 18 år, ikke er lider af alvorlig psykisk sygdom, f.eks. psykose, eller er påvirket af stoffer eller lignende.

Her kan regression virke forløsende

 • Afhængighed
 • Lavt selvværd
 • Uforklarlig ubalance i dit liv
 • Uforklarlig følelse, som ikke kan slippes
 • Uforklarlige smerter, sygdom, eller fysiske symptomer
 • Alt andet uforklarligt eller ubevidst.

Jeg gik til Jette for at opleve en regression. Jeg havde aldrig tidligere prøvet det, men var positiv og åben for det.

Inden selve regressionen tog Jette sig god tid til at spore sig ind på, hvad det var vigtigt for mig at finde ud af gennem regressionen. Det var med til at gøre mig tryg og også Jettes personlighed virker meget betryggende.

Jeg oplevede, at Jette med sin blide stemme og gode vejledning på fin vis fik mig guidet tilbage til tidligere liv. Mit mål var at gå tilbage og finde ud af, hvad min sjæl tidligere har haft af styrker, da jeg tror på, at disse evner også er nogle, jeg kan bygge videre på i dette liv. Jeg kom tilbage til to liv og fik der et par gode indsigter, som på meget fin vis er helt i tråd med det jeg søgte.

Jette arbejder på en måde, der både føles behagelig, imødekommende og professionelt. Jeg vil gerne anbefale Jette til andre, der overvejer at kontakte hende.

Jeg kan varmt anbefale Jette. Med hendes rolige trygge stemme førte hun mig tilbage i tiden og fik løsnet op i mit problem/overbevisning.

Jeg følte mig meget tryg under hypnosen. Efterfølgende har jeg fået ny livsglæde og energi.

Tak Jette

Jette guidede mig i hypnosen tilbage til en begivenhed, som havde udløst problemet. Jeg oplevede helt tydeligt, hvad der skete den gang for mange år siden og hvilke følelser, jeg havde her. Det har åbenbart været sådan, at hver gang jeg har haft en følelse, eller oplevelse, som har mindet bare en lille smule om situationen den gang, så har jeg ubevidst spændt op i musklerne. Uden ubehag fik Jette ved en særlig hypnoseteknik ”løst problemet fra den gang”, hvilket nu gør, at jeg ikke længere ”spænder op”. Det er virkelig skønt og jeg er Jette dybt taknemmelig for at have hjulpet mig.

Jette er utrolig kompetent, erfaren og har en helt særlig indlevelsesevne. Hendes behagelige og rolige tilgang gør, at man med det samme føler sig tryg og virkelig godt tilpas i hendes klinik.

Jeg har fået en bevidsthed om, at hypnose kan “nå ind” til ubevidste følelser og forløse ting, man ikke kan snakke sig til en løsning på. Jeg vil helt sikkert gerne prøve hypnoterapi igen, da det giver noget helt andet end f.eks. samtaler alene.

Da jeg kom til Jette første gang havde jeg en del med i bagagen. Jeg havde også lavt selvværd og ubehag ved f.eks. familiefester og lignende. Her efter mit forløb hos Jette er min gamle bagage væk og mit selvværd og dermed ubehag er også væk.

Forløbet har været en ubeskriveligt, livsændrende oplevelse og jeg er Jette dybt taknemmelig.

Regression som forløsning?

Du er velkommen til at ringe til mig på
5191 8055,
hvis du vil høre mere.

Regression med hypnose

En regressions-session vil altid starte med en samtale om, hvad dit formål med regressionen er. Det er dig der vælger det tema, den følelse eller udfordring du vil fokusere på. Dog bør du ikke have for faste forventninger til, hvad du vil opleve, eller hvor du vil hen. Regressionen fungerer bedst, når du er åben og går med det der kommer.

Du vil oftest under regressionen, eller efter, kunne se sammenhængen til det du ville fokusere på. Dog kan du aldrig vælge bevidst, at opleve noget helt bestemt, du må lade din underbevidsthed vælge dette, og være åben overfor hvad du kommer til at opleve. Det er dog altid muligt at flytte sig til et “andet sted”, hvis du har brug for det, eller der er mening med det.

Jeg guider dig trygt og roligt med ord ind i en dyb og afslappet tilstand, hypnose, hvor vi får mere direkte kontakt til dit ubevidste sind. Dette sætter dig, dit underbevidste sind i stand til at “rejse i tiden”. Det underbevidste sind er ikke underlagt de grænser, som det bevidste sind har i forhold til logik, tid og rum.

Hvordan opleves en regression?

Vi kan tale sammen under regressionen og du vil føle dig afslappet og tryg, da jeg guider dig på en måde og i et tempo, hvor du kan følge med, føle dig tryg og i kontrol.

Du vil fornemme, at du er i mit rum og samtidigt vil du tydeligt kunne få oplevelsen af, at af være et andet sted, være dit yngre jeg, eller en anden person, måske også et andet køn. Du vil kunne opfatte omgivelser, din alder, dit navn, hvem du ellers er og opleve at have denne persons tanker, følelser, holdninger, osv.

Du vil kunne huske alt, eller det du vælger at huske, efterfølgende.

Der er mange måder at opleve en regression på, det er ikke er rigtig eller forkert måde, – den måde du oplever den på, er den rigtige for dig. Nogle ser billeder eller brudstykker som klip fra en ”film”. Andre hører, mærker og fornemmer mere i oplevelsen. Det kan opleves tydeligt, eller lidt tåget, som glimt, eller brudstykker. Der er ingen bestem måde det skal opleves på, men fælles for de fleste er, at det føles ret virkeligt, hvilke kan gøre at det gør stort indtryk, særligt umiddelbart efter og særligt hvis du ikke har prøvet det før.

Det er dig der vælger hvad du vil bruge det til efterfølgende, som en særlig oplevelse, eller som en problemløsende, eller mulighedskabende guide i din fremtid.

Det er muligt at opleve mange tidligere ting, eller liv i hver regression, men typisk vil du opleve, at være én person for hver regression.

Udbytte af regression

 • Løsning af problem eller udfordring
 • Åbning for muligheder og ressourcer
 • Slippe noget som har hæmmet, begrænset, forstyrret
 • En øjenåbner-oplevelse
 • En spændende, grænseudvidende oplevelse
 • Indsigt, livsglæde og afklarethed

Vi kan optage din regression på din smartphone, hvis du ønsker det.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere.

Er du interesseret i “Livet imellem livene”, som min dygtige og professionelle kollega, Birgitte Rosenlund er specialiseret i, kan du se mere om dette her

De fleste har 1-3 regressioner, alt efter lyst og behov.

Logo hypnoterapeut
Logo FaDP
logo Dakobe
logo national guild of hypnotists