Jette Flejsborg

Jette Flejsborg - indehaver af ViaVita

Skal jeg hjælpe dig af med jalousi?

Du er velkommen til at ringe på 5191 8055, hvis du vil høre mere.

Jalousi er ødelæggende.

Jalousi er et mix af forskellige følelser og er en normal følelse, som mange allerede kan opleve som barn.

Jalousi handler om frygten for at miste, blive snydt, forbigået eller blive forfordelt. Det kan handle om mangel på tillid, mangel på selvaccept og selvværd. Jalousien kan vedrøre de nære relationer, partner, søskende, venner eller kolleger. Du kan sikker ikke kontrollere de tanker og følelser, som kommer op i dig.

Jalousi i et parforhold kan blive destruktivt, ødelægge forholdet. Jalousi kan også belaste og ødelægge andre relationer.

Her på siden, kan du læse mere om jalousi, hvordan det kan opleves, hvordan det giver sig udtryk og hvad det medfører. Du kan også se hvilke forklaringer og årsager til jalousi der kan være. Jeg giver også nogle råd til, hvordan du selv kan begynde at arbejde med det.

Nederst på siden fortæller jeg dig, hvordan jeg med hypnose-psykoterapi kan hjælpe dig, med at slippe jalousien og på den både blive mere tryk, tillidsfuld, opnå et bedre forhold og dermed en meget højere livskvalitet.

Tegn på jalousi

 • Er på mærkerne i forhold til, om du bliver snydt, forfordelt, svigtet
 • Er meget kontrollerende, styrende i visse situationer
 • Tjekker/udspionerer partner eller andre/andet
 • Usikker, mangler tillid i forhold til partner
 • Fantasien løber af med dig, hvis du fornemmer et eller andet
 • Meget urolig når dig partner er ude alene
 • Generelt mistænksom og utryg
 • Overtolker og mistolker.

Alt det ovenstående kan fylde rigtig meget i din hverdag og dit liv generelt, eller i perioder, eller situationer hvor du bliver trigget på din jalousi.

Råd og vejledning angående jalousi

Jalousi handler, langt hen ad vejen, om de tanker du har, om hvad der kan ske, hvordan du kan blive snydt, svigtet og forladt. Ved at fokusere anderledes og styre de negative og nedbrydende tanker, kan du opnå mere tryghed og tillid.

 • Husk

  Den partner du er sammen med, HAR VALGT at være sammen med DIG

 • Positivt fokus

  Fokuser på, hvordan du faktisk allerede får opmærksomhed, kærlighed, omsorg, omtanke, bliver prioriteret og værdsat

 • Styr dine tanker

  Vær opmærksom på, at stoppe dine negative fantasier om, hvad der kan ske. Afled dig selv, når tankerne kommer. Gør noget som er godt for dig. Giv dig selv omsorg og omtanke

 • Mærk efter i dig selv

  Mærk efter, er det en kendt følelse, som måske ikke bare stammer fra dette forhold? “Hvor kender jeg følelsen fra, hvornår mødte jeg den første gang”. Mærk efter, hvad jalousien handler om.

Er ovenstående råd ikke nok til, at ændre og slippe din jalousi, så er det måske tid til, at du investerer lidt mere i dig selv, dit forhold, dit liv og din fremtid. – For din egen skyld og for din partners skyld, dem som også lider under din jalousi.

Jeg har fundet ud af at jeg er et godt og behageligt menneske og mit selvværd er blevet bedre. Jeg har fået bearbejdet fortidens spøgelser og fået positive oplevelser derved.

Bliv fri for jalousi

Du er velkommen til at ringe til mig på
5191 8055,
hvis du vil høre mere.

Få hjælp til din jalousi med hypnose og psykoterapi

Vil du gerne være fri for jalousi og føle dig tryg, sikker og værdifuld – SÅ ér det muligt.

Jeg er af den mening, at du er født med masser af evner, ressourcer og muligheder, lige præcis som den DU er. Du har alt, hvad der skal til for at slippe jalousi og opnå tryghed og livskvalitet. Uanset hvad årsagen kan være til din jalousi, eller hvad der er sket, kan din oplevelse af det ændres og vi kan sammen skabe en positiv forandring. Du kan lære at bruge dine evner, ressourcer og muligheder på en ny måde.

Hos ViaVita arbejder jeg med hypnose-psykoterapi, som både får fat i og forholder sig til det bevidste og det ubevidste i dig og dit liv. Det gør denne terapiform virkelig effektiv og gavnlig.

Vi vil tale om dit problem, som ved normal samtaleterapi og vi vil bruge hypnoterapi til at arbejde med dit problem. Altså finde frem til og bruge alt det du ved, der kan være årsag til dine problemer, men også det du ikke ved, eller er klar over kan være en årsag. Derefter kan vi med psykoterapien, som består af kognitiv adfærdsterapi, hypnoterapi og NLP permanent ændre på dine tanker, følelser, overbevisninger og adfærd i den retning du ønsker det og har evner og ressourcer til.

Typisk er 2-4 sessioner tilstrækkeligt.

Logo hypnoterapeut
Logo FaDP
logo Dakobe
logo national guild of hypnotists