Jette Flejsborg

Jette Flejsborg - indehaver af ViaVita

Skal jeg hjælpe dig med at slippe tristhed og depression?

Du er velkommen til at ringe på 5191 8055, hvis du vil høre mere.

Behandling af depression og tristhed

Depression er en folkesygdom, der hvert år rammer mange tusinde danskere. Omkring hver femte dansker rammes, ifølge en ny undersøgelse, af en depression i løbet af deres arbejdsliv. 60 procent af dem i en så alvorlig grad, at de sygemeldes og får brug for behandling af depression. Det er en tilstand, der påvirker dig både fysisk og psykisk, det er derfor en lidelse, man skal tage alvorligt. Dine nærmeste og relationer vil også blive påvirket af din depression.

 • Oplever du, at alt er tungt?
 • At du ikke kan overskue eller klare så meget som du plejer?
 • Har du søvnproblemer og har appetitten ændret sig?
 • Har du har mistet glæden og lysten i/til livet?
 • Er dine tanker er negative, opgivende og triste?
 • Vil du bare være dig selv, gemme dig for andre, for verden?
 • Fylder håbløshed og tristhed mere og mere?

– Så er du sandsynligvis ramt af depression og har brug for behandling af depression.

Dit lave stemningsleje er en kendt følge af depressionen, så søg hjælp hurtigst muligt. Har du selvmordstanker er det meget vigtig, at du fortæller nogen om det, så du ikke er alene med disse tanker. Hvis du ikke allerede har været hos egen læge, vil jeg allerførst anbefale dig det. Egen læge kan vurdere, om din tilstand kan skyldes andre årsager end depression.

Uanset om du får medicin eller ej for depression, er det altid gavnligt, at modtage psykologisk hjælp sideløbende.

Du KAN komme ud af tristhed og depression, selvom du måske synes alt ser sort ud lige nu.

Her på siden, kan du læse mere om depression, hvordan det kan opleves, hvordan det giver sig udtryk og hvad det medfører. Du kan også se hvilke forklaringer og årsager til depression der kan være. Jeg giver også nogle råd til, hvordan du selv kan begynde at arbejde med din depression.

Nederst på siden fortæller jeg dig, hvordan jeg med hypnose-psykoterapi kan hjælpe dig, som behandling af depression og hvordan du kan finde ny mening, energi og livsglæde.

Tegn på depression
 • Forvirring og manglende evne til at tage beslutninger
 • Lavt stemningsleje og tristhed
 • Konstant træthed og manglende energi
 • Pessimisme og manglende evner til at glæde sig over noget
 • Bekymring over småting, nervøsitet og ængstelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Nedsat selvtillid, skyld og skamfølelse
 • Glemsomhed og dårlig hukommelse

 • Langsomme bevægelser og tale
 • Nedsat eller øget appetit
 • Søvnproblemer
 • Smerter, øget sensibilitet.

Alt ovenstående kan være nogen af de tegn der er på depression. tegn og symptomer på depression vil være individuelle og forskellige i grad fra person til person.

Mulige årsager til depression

Alle kan rammes af en depression. Flere kvinder end mænd rammes. Der kan være flere årsager til depression.

Årsager og grunde til depression kan være;

Det kan være vigtigt, at kende årsagen til din depression, så du derfor kan se, hvad du eventuel kan forvente og hvordan du eventuelt kan hjælpe dig selv, for at komme videre. Opsøg hellere hjælp fra professionelle, før end senere, for jo dybere du er kommet i en depression, jo sværere er det også at komme ud af den igen og jo længere tid tager det.

Råd og vejledning angående depression

Jalousi handler, langt hen ad vejen, om de tanker du har, om hvad der kan ske, hvordan du kan blive snydt, svigtet og forladt. Ved at fokusere anderledes og styre de negative og nedbrydende tanker, kan du opnå mere tryghed og tillid.

 • Husk

  Der er intet der varer ved.
  Du kan få hjælp.

 • Positivt fokus

  Saml på de bedste øjeblikke. Skriv dem ned. Skriv hver dag inden sengetid de 3 mest positive ting fra denne dag. F.eks.; jeg lever, jeg havde mindre ondt i dag, jeg har en familie, jeg har et sted at bo, solen skinnede, jeg stod op, jeg gik uden for døren, jeg blev ringet op, osv.
  Det kan altid lade sig gøre at finde noget positivt, selv om du måske ikke lige syntes det i første omgang.

 • Selvomsorg

  Gør mindst én ting for DIG, hver dag. Mærk efter hvad der kunne være godt for dig og gør det; F.eks.; lav en god kop kaffe, læs et blad, tag et fodbad, gå en tur, syng en sang, se en sjov film, ring til en du holder af, sæt blomster i vase, osv. Hvad som helst som giver dig en god følelse. Det er selvomsorg og det har du brug for.

 • Tag imod hjælp

  Del det svære med andre. Lad andre være noget for dig, tag imod hjælp og støtte.
  Opsøg den professionelle hjælp du har brug for og tænker kan hjælpe dig

Er ovenstående råd ikke nok til at bedre din depression, så er det måske tid til, at du investerer lidt mere i dig selv, dit liv og din fremtid. – For din egen skyld og for dine nærmestes og eventuelle børns skyld.

Jeg har prøvet hypnoterapi, fordi der var noget, jeg var meget ked af. Jeg fik styr på nogle ting. Jeg er meget lettet i dag. Jeg kan varmt anbefale Jette. Har fået noget livskvalitet tilbage som, var blevet sat på standby.

Jeg kan varmt anbefale Jette. Med hendes rolige trygge stemme førte hun mig tilbage i tiden og fik løsnet op i mit problem/overbevisning. Jeg følte mig meget tryg under hypnosen. Efterfølgende har jeg fået ny livsglæde og energi. Tak Jette!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at gå til hypnoterapi hos Jette. Hun er venlig og behagelig at snakke med. Den gode hjælp jeg har fået har hjulpet mig rigtig meget. Jeg kan varmt anbefale Jette.

Få hjælp til din depression

Du er velkommen til at ringe til mig på
5191 8055,
hvis du vil høre mere.

Behandling af depression med hypnose og psykoterapi

Vil du gerne være fri for tristhed og depression, have mere glæde og livskvalitet – SÅ ér det muligt.

Jeg er af den mening, at du er født med masser af evner, ressourcer og muligheder, lige præcis som den DU er. Du har alt, hvad der skal til for at slippe tristhed og depression og opnå glæde og livskvalitet.
Uanset hvad årsagen kan være til din tristhed og depression, eller hvad der er sket, kan din oplevelse af det ændres og vi kan sammen skabe en positiv forandring. Du kan lære at bruge dine evner, ressourcer og muligheder på en ny måde.

Hos ViaVita arbejder jeg med hypnose-psykoterapi, som både tager fat i og forholder sig til det bevidste og det ubevidste i dig og dit liv. Det gør denne terapiform virkelig effektiv og gavnlig.
Vi vil tale om dit problem, som ved normal samtaleterapi og vi vil bruge hypnoterapi til at arbejde med dit problem. Altså finde frem til og bruge alt det du ved, der kan være årsag til dine problemer, men også det du ikke ved, eller er klar over kan være en årsag.

Derefter kan vi med psykoterapien, som består af kognitiv adfærdsterapi, hypnoterapi og NLP permanent ændre på dine tanker, følelser, overbevisninger og adfærd i en positiv retning, som du ønsker og har evner og ressourcer til.

3-6 sessioner kan være tilstrækkeligt.

Logo hypnoterapeut
Logo FaDP
logo Dakobe
logo national guild of hypnotists