“Afslapning, ro og velvære” – en hypnoselydfil

Glæd dig til at opnå mere afslapning, ro og velvære, ved at høre denne hypnose og mærke effekten af den, på krop og sind.

Uro, stress og anspændthed vil slippe og du vil opnå langt mere kontakt til dig selv og at kunne være mere nærværende og tilstede der, hvor du er.

Hypnosen er måske lige det, du har brug for som pause i løbet af dagen, eller som et anker til at holde hverdagens pres under kontrol.

Den vil være effektiv og velgørende for enhver, både mens du lytter og efterfølgende.

Du kan lytte til hypnosen et ubegrænset antal gange. Jo mere du lytter til den, jo større effekt vil den have på dig. Jeg vil anbefale dig at høre hypnosen ca. 1 gang om dagen i den periode, du har brug for mere ro og afslapning og velvære.

Jeg vil opfordre dig til at høre hypnosen med høretelefoner eller lignende.
Brug og øv gerne din fokuseringsevne og forestillingsevne til at forstærke oplevelsen af hypnosen, for at få det optimale ud af den.
Jo mere og oftere du lytter til hypnosen, når du føler dig urolig, anspændt, stresset eller lignende, jo mere vil du få ud af den og effekten af den kan blive vedvarende.

Vær dog opmærksom på at hypnoselydfiler ikke kan gøre det ud for individuelt tilpasset hypnose-psykoterapi. Det vil sige, at denne hypnose er beregnet til at hjælpe på periodisk og kortvarig uro, anspændthed, stress og lignende og ikke en erstatning for hjælp i forhold til langvarige eller dybereliggende problemer.

Opret eventuelt denne side som bookmark i din smartphone, så du altid kan finde hypnosen.

God fornøjelse!