Tak for din booking hos ViaVita

Du modtager også en bekræftigelse per mail.

Jeg ser frem til vores samarbejde og til at hjælpe dig i forhold til dine problemer/ønsker og mål.

Med nedenstående ønsker jeg at give dig velkomst-information, så vores samarbejde kan foregå så godt og tilfredsstillende som muligt:

 • Hvis du bliver nødt til at ændre eller aflyse aftalen, venligst ring eller sms til mig på 5191 8055, så hurtigt som muligt og senest dagen før aftalen, inden kl. 16.00.
  Ved afbud senere, eller ved udeblivelse er jeg nødt til at fakturere dig for det halve beløb af sessionen.
 • Det er en god ide at forberede dig til 1. session, ved at skrive eventuelle spørgsmål og ønsker ned og medbringe disse.
 • For din egen skyld; kom til tiden, da jeg som regel ikke har mulighed for at forlænge aftalen i den sidste ende.
  Hvis du skulle være uheldig, at blive forsinket er det en god ide at sms’e til mig og informere om det, så jeg ved at du er på vej.
 • I Århus er døren fra gaden åben ind til kl. 17.00, så undlad venligst at ringe på dørtelefonen. Du bedes tage plads i venteværelset i “Klinikken ved Åen” på 3. sal.
  I Odder bedes du vente på gangen på 4. plan, eller tage plads ved døren udenfor ViaVita.
  Jeg henter dig på det tidspunkt du har en aftale.
  Jeg afsætter altid god tid til hver klient, men skulle det ske, at der opstår forsinkelse i forhold til din aftale, beder jeg dig have forståelse for, at dette kan have sin særlige begrundelse.
 • Sluk din mobiltelefon, eller sæt den på lydløs, inden sessionen og sørg for at du kan være uforstyrret, fokuseret under hele sessionen.

Øvrig info:

 • Alle samtaler, oplysninger og papirer behandles selvfølgelig fortroligt, efter gældende love og etiske regler, f.eks. angående tavshedspligt.
 • De notater jeg tager til eget brug under sessionerne destrueres senest et år efter dit forløb er afsluttet.

Vi ses! – De bedste hilser Jette